News CZ

31. 8. 2024 Mezinárodní turnaj chlapců U14 v Ústí

Poslední prázdninový víkend v Česku využil BK Ústí nad Labem k uspořádání velkého mezinárodního turnaje chlapecké kategorie U14. Vzhledem ke skvělé pověsti jak pořadatelů, tak samotného turnaje, není divu, že se tato akce těší hojné účasti týmů nejen z Čech.

Kromě zábavy a mezinárodních setkání nabídl turnaj také řadu vyrovnaných a napínavých zápasů. Vzhledem k velkému počtu týmů se musel nakonec turnaj rozložit do dvou dnů. Což byla skvělá příležitost pro německé celky, aby využily nocování jako malý teambuilding.

Turnaj se hrál formou každý s každým, takže nebyly žádné zápasy ve skupině a následně pak vyřazovací boje, ale aby každý tým měl dostatek zápasů a mohl získávat zkušenosti, utkal se každý tým s každým.

Zatímco a prvním a druhém místě bylo rozhodnuto už před posledními zápasy, tak o 3. – 5. místě rozhodoval až samotný poslední zápas mezi domácí SLUNETOU a sousedními Teplicemi, který nakonec ovládli hráči Teplic a zaslouženě si odváží medaile za 3. místo. Děkujeme všem účastníkům za skvělý turnaj a největší díky patří organizátorům, kteří opět posunuli laťku našich společných akcí o kousek výš.

Konečné pořadí:
1. Sparta Praha
2. Sokol Pražský
3. BK Teplice
4. Dresden Titans
5. SLUNETA Ústí nad Labem
6. BC Dresden

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert